Dance Detox Retreat

For info in english – scroll down…

Dance Detox Retreat var ett projekt som startades under 2017 – och direkt blev en succé.
Retreatet har hållits vid två tillfällen, första gången under våren med Kristin Sudeikis som internationell gäst från NYC och andra gången i november med Shirlene Quigley gästandes även hon från NYC.
Båda gångerna även med Maria Cajdert som svensk gästlärare. 

Vi samarbetade med mysiga Selma Spa och jag tycker vi tillsammans lyckades uppfylla min tanke och intention med den här helgen.

Retreatet kommer tillbaka under hösten 2018 – på ny plats.
Stay tuned exakt här för mer info.

 

Bakgrund till eventet:
Dans är för mig en magisk konstform, uttrycksform och träningsform.
Men det är också en fantastisk ventil, ett sätt att få släppa ut irritation, frustration och anspänning såväl som ett sätt att fylla på med energi och glädje.

Dans kan vara världens bästa terapi och världens bästa utrensning om du frågar mig.
Och – nu bjuder jag in dig till en hel helg på det temat, Dance Detox – en helg där du får dansa för att må bra, dansa för att frigöra, lösgöra, beröra eller bli berörd.

Vi hoppas skapa en möjlighet att få komma bort från all prestation som vi har tillräckligt av ändå och hitta en frizon, där det handlar om att lära känna sin kropp, att få utlopp för sina känslor och kunna uttrycka dem, på en och samma gång.

Dance Detox
INFO in english…

 

Dance Detox Retreat will be back during the fall 2018 – new location, stay tuned right here for further info or send an email to; asa@asafornander.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *