2012 – ett Obama-år!

2012’s sista inlägg blir på svenska – och kanske inte riktigt så tränings – eller jobb – relaterat som det brukar vara.

2012 har varit ett tufft, utmanande, ja rent av svinjobbigt år – som påverkat mig på alla tänkbara plan.
Jag har reflekterat, analyserat, bearbetat och tänkt en hel del. Mer än vanligt. Det vill inte säga lite. Nu vill jag inte lägga mer energi på det här året.

Det som är positivt tar jag med mig till nästa år. För mitt i allt det jobbiga så har det självklart hänt bra saker också – massa bra saker. Men jag kommer inte att göra en “års-summering” som jag tidigare gjort på bloggen.
Det får räcka med att jag vet – och sparar det.

Mitt bloggande har i stort sett varit obefintligt – av den enkla anledningen att jag har haft en ordentligt svacka med svårt att känna motivation inför att skriva. I kombo med att inte heller riktigt vetat vilken riktning bloggen ska ta eller ha.

Men nu tror  jag att jag hittat en form som kommer passa mig bra inför 2013.
Dessutom så kommer jag lansera ännu en site/blogg – med ett helt annat innehåll.
Som enbart kommer skrivas på svenska. Så stay tuned om du vill ta del av det jag kommer skriva om.

Jag tror inte riktigt på nyårslöften – men jag tror på en ny start – och jag tror på kärleken.  Och, jag tror på mig själv!
Kalla mig naiv (jag är van) men jag är tusen gånger hellre än känslomänniska med känslor högt och lågt, rus och extaser och explosioner.
Än att vara “realist” och logiker som kan tycka att själva ordet är starkare än handlingen.

Även om det innebär att jag ibland kommer krascha. I år körde berg och dal-banan i botten – nästa år är den på toppen. Det måste vara så. Visst?

Jag ÄLSKAR alla mina vänner, nära och kära och de som bidrar till att mitt liv åter igen börjar ta den rosa tonen. Jag älskar alla personer som är på riktigt i mitt liv – och jag är glad att jag börjar få lite bättre koll på vad som är på riktigt och inte.

V. 2 börjar jag köra klasser som vanligt – stay tuned på “news” sidan för fullständigt schema både vad det gäller klasser och events. Den kommer uppdateras inom kort. Det är mycket att se fram emot.

Och, såklart… träningsåret 2013 inleds med den fetaste explosionen av dem alla, NIKE BLAST STOCKHOLM. 1887 personer har redan anmält sig. Gör det du också.
Du vill inte missa den här helgen. Ren inspiration, paketerat på bästa sättet.

GOTT NYTT ÅR –  jag hoppas från djupet av mitt hjärta att vi ses, på klass, i yogastudion, i danssalen, i gymmet, eller vart det nu kan vara, här på bloggen kanske.

XOXO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *